YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

20130324

Turhautuminen...

EI VOI OLLA NÄIN TURHAUTUNUT OLO.
Mä tuun hulluks. Tää olo... Tiedän tasan tarkkaan miltä haluun näyttää ulkonäöltäni, mitä haluan elämältä, mitä mun täytyy tehdä, että mä pystyn siihen. Mä tiiän kaiken mitä mä haluan. Jopa joka ikisen tavaran mitä mä haluan mun asuntoon. Turhauttavaa, kun tuntuu, että kaikki, KAIKKI, olis mun tiellä. Mua alkaa ahistaa tää olo niin perkeleesti... Haluun pois täältä ja periaatteessa en. Mä haluun, että kaikki ei tuntuis näin perkeleen vaikeelta... augh .. tekis mieli rikkoo paikkoja ja riehua ja.. äh.. Hulluks tässä tulee..


Kaiken lisäks, huomasin tässä, että mä en enää osaa oikein luottaa keneenkään. Tiiän muutaman ihmisen joihin voin luottaa, mutta niillekkään en uskalla kaikkee kertoo. Ja vähän väliä saan kuulla asioita joistain mun kavereista yms. jotka on kuulemma "vahingossa" jääneet kertomatta. No vahinkoja semmosta kai sattuu paremmissakin piireissä.


Ehkä maailman ärsyttävin fiiliskin on löytyny, jatkuva söpöily fiilis... Tai halipula... Tai se että haluisin vaan yhtäkkiä alkaa itkee ja että joku vaan sanois, että kaikki on okei... Plääääh.. Syvällistä..


Tässä perjantaina just aloin miettimään, että ei hitto, kohta 5 kuukautta ilman mun äitiä. Tuli ihan sairaan paha olo... Onneks, ehkä maailman ihanin ystävä jakso jutella mun kanssa ja vakuutti mulle, että mä pärjään. Mä tarviin lisää sellasia ihmisiä mun ympärille. En ketään joka vaan teeskentelee, että välittää musta, vaan niitä jotka käyttää aikaa ja vaivaa, että kirjottaa mulle pitkän viestin ja saa raivareita puhelimessa, jos ehin lähtee keskustasta kotia ennen kuin ne ehtii antaa "heippa-halin."

Ah, ihana purkaa tätä oloa jonnekkin (:

THNX BYE XOXO :D

TUMBLR ~ STFULITTLEHOE

Ei kommentteja: